Szeretetcsokival Segíts Te is!

gyermekmentő támogatás jótékonyság adományok szeretetcsokival

Ismerd meg a jótetteket, segíts Te is!!

Adó 1 százalékhoz adószám: 18472273-1-06

Számlaszám (OTP Bank): 11735005-20510350

Visszajelzés küldése <<<

Egy tábla csokival a beteg gyermekekért!

A Mátrix Közhasznú Alapítvány működteti a „Szeretetcsoki” gyermektámogató csokigyűjtést, amely révén egy tábla csoki mellékleteként rajzodat vagy jókívánságodat eljuttathatod a betegségekkel küzdő gyermekeknek!

Adományoddal:

  • a gyógyítást támogatod,
  • a Mesedoktorok munkáját segíted,
  • örömet szerzel, jótékonykodsz,
Legutóbbi NAGY csokigyűjtés beszámoló elérhető: IDE KATTINTVA! Segítőinkkel mind csodát teszünk, segítünk!

Segíts Te is egy csokival!

A jótékonysági csokigyűjtő akció jóvoltából a 2003 óta sikeres Mátrix Közhasznú Alapítvány ezer Mikulás csomagot, az alapítvány mesedoktorai kórházi jótékonykodás során több ezer csokit és mesekönyvet oszt szét. Az alapítvány a Centerke Adományozó Központban a nagycsaládosok és hátrányos helyzetű gyerekeket ajándékoz meg, illetve olyan családokat támogat, ahol anyagi nehézséget okoz az ajándékozás. A legapróbbnak tűnő felajánlás is óriási segítség, köszönjük!

Várjuk támogató cégek, közösségek, családok, magánszemélyek támogató célú jelentkezését. Tegyünk közösen jót!

Legutóbbi csokigyűjtő és csokiosztó akciók beszámolói és fotói, valamint az idei szeretetcsoki információi elérhetők a mesedoktor.hu oldalon.

Szeretetcsoki, közösen és szeretettel a gyermekekért!Ismerd meg a jótetteket!
A Mátrix Közhasznú Alapítvány főbb programjai:
Mátrix Alapítvány * Mesedoktorok * Zenedoktor * Sterilszoba * Szeretetcsoki * Bohócdoktorok

Mit küldj?!

Szedj össze pl. egy tiszta cipősdobozba néhány finom csokit, majd hozd el vagy postázd az alapítvány jótékonysági csokigyűjtő programjában megadott címre!

csokoládé gyűjtés

Szavatosság

A gyerekek egészsége érdekében kérjük, hogy a csokigyűjtésbe olyan édességet adományozz, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik!

jótékonysági csoki gyűjtés

Csokigyűjtés

Adományod, a legapróbb felajánlás is nagyon sokat számít, ezért picinek gondolt felajánlásod is bátran juttasd el, hiszen sok kicsi sokra megy!

csokigyűjtés szeretettel

Jótékonyság

Nem csak betegeket, nem csak gyerekeket támogatunk! Veled, közösen évente tízezernél több rászorulót tudunk segíteni. Adományodat hálásan köszönjük!

élelmiszer adomány csokigyűjtés alapítvány

Fontos vagy!

A legapróbb támogatás is olykor életmentő lehet! Segítséged, figyelmed, támogatásod segíti a jótékonysági program, a gyermekvédelem és az egészség megőrzésért folytatott tevékenység sikerességét!

csoki gyűjtés jótékonyság

Alapítványi hírek

Támogatás:

OTP. 11735005-20510350

Nemzetközi:

HU58 1173 5005
2051 0350 0000 0000

PayPal adomány:


szeretetcsoki csoki gyűjtés

Adó 1 százalék

Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1% felajánlásával a gyermekek megmentését, a szociális támogató programokat úgy támogathatod, hogy az közvetlenül nem kerül anyagi ráfordításba.

Mátrix Közhasznú Alapítvány
Adószám:
18472273-1-06

Hálásan köszönjük az adó 1% felajánlást!

Adományvonal

Magyarországról adományvonalas hívással és SMS-el is tudsz segíteni! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldd a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Telekom, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el. Alkalmi és rendszeres támogatásodat hálásan köszönjük!

csokigyűjtés gyermekmentés

Tárgyas támogatás

Alapítványunk támogató programjait eszközök, tárgyak felajánlásával is segíteni lehet! Minden felajánlás fontos, melyet hálás köszönettel fogadunk!

Kísérj figyelemmel!

Kérjük, hogy programjainkat kövesd nyomon! Naprakész beszámolóink a weboldalunkon, illetve a közösségi oldalunkon is elérhető!

Önkéntesség

Amikor közvetlen anyagi haszonnal nem járó tevékenységünk másoknak is fontos, az a megfizethetetlen segítség! Szeretettel fogadunk önkéntes segítőket, akik az alapítvány jótékonysági programjainak sikerességében részt vállalnak.

csokoládé adomány kórház támogatás

Mesedoktor